OKULUMUZUN TARİHÇESİ

25.04.2018 865

Okulumuz 2017 Yılında eğitim öğretime başlamıştır.Bina Prefabrik bir bina olarak kurulmuştur.Okul binası İlk  olarak geçici eğitim merkezi olarak kurulmuş ancak Geçici eğitim merkezleri kapandığı için karma eğitim merkezi olarak eğitim öğretim yılına başlamıştır.

2017 Yılında Selin KURU okula kurucu müdür olarak atanmıştır.2018 yılında okul müdürlüğüne Müdür vekili olarak devam etmiştir.2019 yılında müdrülük görevine asalaten atanan Selin KURU halen görevine devam etmektedir.

Okulumuz Temel eğitimin 5.,6.,7. ve 8.sınıf seviyelerindeki öğrencilere eğitim öğretim imkanı sağlamaktadır.Okulumuz Cadde üzerinde konumlandığından hem öğrencilerimiz hem de okulda görev alan öğrtemenlerimiz ulaşım konusunda hiçbir sıkıntı yaşamamaktadır.