ŞAKİRPAŞA ÜMRAN ORTAOKULU

Vizyon: Her yerde ve her zaman başarılı olacak, geleceğe şimdiden hazır; Yaratıcı, Dünyaya uyumlu, Sorunlara çözüm getiren, Girişken, Yurtsever, Yüksek donanımlı, Üretken, Ahlaklı, Dinamik, Öğrenmeyi seven, Bireylerinin yetiştirildiği bir okul olmak.

Misyon: Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, cumhuriyet ilkelerinden ödün vermeyen, çalışkan, bilgi ve birikimlerini tüm insanlık yararına kullanan, topluma yararlı, yaratıcı ve pozitif düşünen yarattığı değerlerle ülkesini tüm dünyada temsil eden nitelikli bireyler yetiştirmek.. Değişen Dünya şartlarında bilgi toplumunun insanını, iş ve hizmet alanlarının gereksinimini karşılayacak biçimde bireyler yetiştirmek.

Başarılar:

Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler: TÜBİTAK
Proje Çalışmaları: e-Twinning

Telefon - 0322) 429 00 98

WEB - https://sakirpasaumranortaokulu.meb.k12.tr

Adres - ONUR MAH. 45129 SK. NO 1/10 SEYHAN / ADANA

Öğretim Şekli :Tam Gün Eğitim

Adres - ONUR MAH. 45129 SK. NO 1/10 SEYHAN / ADANA

Ulaşım ŞAKİRPAŞA DOLMUŞLARI VE 121-110 BELEDİYE OTOBÜSLERİ İLE ULAŞIM İMKANI VARDIR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık ŞEHİR MERKEZİNDEDİR. ÇARŞI MERKEZİNE 4.7 KM UZAKLIKTADIR.